Billige rengøringsmidler

Køb dine rengøringsmidler online på Microfiber.dk. Vi tænker på miljøet og fører derfor Svanemærkede og miljøvenlige rengøringsmidler. Har du spørgsmål til rengøringsmidlerne, står microfiber.dk altid til rådighed og rådgiver dig omkring valget af de helt rigtige produkter. Vores rengøringsmidler anvendes allerede nu af en bred vifte af brancher, herunder rengøringsfirmaer, industrivirksomheder, værksteder, autoforhandlere, offentlige virksomheder m.m. Vores rengøringsmidler skal være af bedste kvalitet og frem for alt skal et køb hos microfiber resultere i en mærkbar besparelse. Vores online koncept gør, at virksomheder og private sparer penge ved indkøb af vores rengøringsprodukter.

Rengøringsmidler til alle behov
Vi udvider konstant vores sortiment af rengøringsmidler og holder øje med hvad der rører sig inden for produktion og udvikling i forbindelse med rengøringsmidler. Vi besøger vores producenter og holder hele tiden øje med at kvaliteten er i orden og at produkterne bliver fremstillet efter vores høje krav. Prøv fx vores universal rengøringsmiddel med duft. Et effektivt rengøringsmiddel, som kan fjerne snavset fra det meste. Kan du ikke få snavset væk, kan du fx kombinere brugen af vores universal rengøringsmiddel med en af vores rengøringssvampe og alt efter hvor hård skrubbeflade du vælger, tør vi godt at garantere dig at du får udført et ordentligt stykke rengøringsarbejde.

Vi har også en god dialog med vores kunder, som løbende kommer med gode inputs til, hvordan vi kan gøre vores service bedre, hvilke produkter vi bør have i vores varesortiment og hvordan vores rengøringsmidler bruges og fungerer ude hos alle de rengøringsassistenter, som bruger vores produkter.

Vi deltager også i messer for rengørings- og servicebranchen, så kig endelig forbi vores stand til den næste messe. Her kan alle, som er interesserede i vores rengøringsmidler også få meget mere information om produkterne fra en af vores salgskonsulenter, og vi er natuligvis ikke blege for at åbne en flaske og vise, hvordan vores rengøringsmidler virker in-real-life.

1 til 100 af 155

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 100 af 155

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2